Dag 9: Rainer regner med, at det kommer til at regne!I dag har været en on and off-presenning dag. Vejret var fra morgenstunden lidt ustadigt, og vi blev endda nødt til at starte en time senere end normalt. Folk fik dog alligevel hurtigt indhentet deres arbejde i de forskellige snit, hvor de fleste har fået lagt tegningerne på hylden, og nu er gået i gang med gravearbejdet igen. Der er i dag gjort flere spændende fund, her i blandt et fragment af pingsdorf-vare, glas (muligvis fra et vindue), fragment fra en ovnkakkel, fragment af gråvarekeramik og en masse store knogler. Knoglerne er fundet i området omkring hvad der muligvis er en affaldsgrøft.

Stina fører metaldetektoren og Victoria graver på hendes bud. Hvad mon de finder?

Arbejdet kører nu på skinner, og folk har fundet rytmen i arbejdsprocessen, hvilket er super rart da vi nu ikke længere løber rundt som hovedløse høns. Lederteamet af studerende er skiftet igen, og de næste tre dage er det fem nye studerende, der står for alt det administrative. Det blev hurtigt kendt, at det er sjovere at grave ud i felterne end at sidde inde i skurvognen med MUD og registrere dagen væk!


Fremskridtet med MUD-registreringen!

Da vi fik fri blev forvirringen dog total da vi måtte gå i alle supermarkeder i Skærbæk for at forgæves at finde vegetariske hotdogpølser til aftensmaden. Det endte med at veganeren måtte nøjes med kradsere.

Hver aften sætter vi os ved spisebordet, med eller uden te og skriver blogindlæg og hygger.

Kommentarer